Metallityöstökoneiden kunnossapitoa Oulun seudulla

Lue lisää yrityksestämme

Metallityöstökoneiden kunnossapitoa Oulun seudulla

Lue lisää yrityksestämme

Metallityöstökoneiden kunnossapitoa Oulun seudulla

Lue lisää yrityksestämme

Tarjoamme metallityöstökoneiden kunnossapitoa Oulun seudulla ja Pohjois-Suomessa.

Tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa on meille tärkeää. Uskomme, että pitkällä yhteistyöllä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. Silloin voimme parhaiten kehittää toimintaamme ja löytää ongelmatilanteissa parhaita mahdollisia ratkaisuja.

Myös yksittäiset vikakorjaukset kuuluvat toimenkuvaamme.

Olemme valtuutettu Haas-koneiden korjaaja.

Ennakkohuolto ja vikakorjaus

Hallitsemme Fanuc, Heidenhain, Siemens, Mazarol ja Haas-koneiden huollot ja korjaukset. Teemme yhteistyötä koneiden maahantuojien kanssa ja pyrimme aina suorittamaan työn tehokkaasti valmistelevista
toimenpiteistä asianmukaiseen loppuraportointiin. Meiltä löytyy osaaminen sähköisten ja mekaanisten vikaantumisien selvityksiin ja korjauksiin. Meiltä saat myös tarvittaessa nopean vikapalvelun.

Mittaus ja säätötyöt

Tarjoamme seuraavanlaisia mittaus ja säätötöitä:

  • Geometrian mittaukset ja säädöt
  • Akselivälysten mittaukset
  • Tuurna ja kivikulmamittaukset
  • DBB-mittaukset
  • Karojen ja moottoreiden värähtelymittaukset ja tasapainotukset
  • Työkalun vetovoimanmittaukset

Konesiirrot

Meiltä löytyy ammattitaito ja erikoiskalusto metallintyöstökoneiden siirtoihin ja käyttöönottoihin. Suoritamme tuotantolaitosten kaluston muuttotyöt, layout muutokset ja uusien koneiden asennukset ja käyttöönotot vankalla kokemuksella. Toimintamme on suunnitelmallista ja työn turvallinen suoritus on meille ensiarvoisen tärkeää. Otamme aina päävastuun tekemistämme konesiirroista.

Tutustu henkilöstöömme

Varaosamyynti

Tunnemme varaosien hankintakanavat tekemällä jatkuvaa yhteistyötä koneiden maahantuojien, erikoisosaajien ja eri aloilla toimivien yritysten kanssa.

Pyrimme tarjoamaan järkeviä vaihtoehtoja varaosatarpeisiin. Suunnittelemme ja valmistamme myös itse apulaitteita ja koneiden osia.

Ota meihin yhteyttä!